09 May 2009


13 comments:

  1. Herkesin eğlenmeye hakkı vardır ve bazen bir eğlencenin izlenebileceği en güzel yer bir çatıdır.

    ReplyDelete
  2. insanin gorunce "ben de istiyoruum, ben de yapmak istiyoruuum" dedigi bir sey olsa da gorundugu kadar kolay bir sey degil tramplen ya da trambolunden atlamak ziplamak... kendini sakatlamadan kolayca yapilabilecek birsey degil, gorunce heves etmemek de mumkun degil :)

    ReplyDelete
  3. saatin zembereği atmış. kadın dizginleri ele almış.

    ReplyDelete
  4. saatin zembereği atmış. kadınlar dizginleri ele almış.

    ReplyDelete
  5. Elbiseler ve renkleri ne guzel... Zıplayıştaki zarafet... Ama gene de en hayattan olan, çatıdaki izleyici...

    ReplyDelete
  6. zıplayan kadın yere indiğinde diğer 4 kadının nasıl havalanacağını merak ediyorum..:)

    ReplyDelete
  7. ölmeden önce "ah bunu da yapsaymışım" diyecek bir şey kalmamalı...

    ReplyDelete
  8. Ben hiç trambolinde zıplamadım. Dışarıda oynardık biz daha çok, erkekli kızlı. Sokak bize aitti, bizim oyun bahçemiz gibiydi. Yan evin arkasında futbol oynardık küçüklü büyüklü. Çapraz evin bahçe duvarının üzerine de ortadan bir kalas oturtmuştuk. Korkutucu bir tahtıravalli kurmuştuk, ne tutunucak yeri vardı ne de bir güvenliği. Kovalamaca oynardık düşe kalka, kahkahalar içerisinde. İlk bisiklete de bu sokakta binmiştim, sonu ileride park halinde bir arabanın arkasında bitmişti :) Değişti tabi zamanla, bizler büyüdük. Kimimiz taşındı. Kimimiz halen oturuyoruz. Ne zaman birbirimizi görsek aynı tebessüm, aynı hatıralar, selam verir geçeriz.. Kimse damda oturmadan..

    ReplyDelete
  9. Puritanlar, ki belki Amish muhtemelen Mormonlar; elbiselerinden anladigim kadari ile. Kimsenin burnuna dikelmeden imanlari ile modern cagi yasamayi reddeden dindarlar icin ziplama oyuncagi acaba mekruh mudur eger Amishlerse yok Mormonlar'sa Joseph Smith ne der bu duruma sapkasindan tavsan cikarir mi? Hamam tepesinde hatun dikizler gibi duran catidaki evlat toplumdan outcast edilir mi yaslilara rakip olmasin diye...

    ReplyDelete
  10. Bir Amish ailesinin pazar günü aktivitelerinden Amin'i en çok hak edeni.

    ReplyDelete
  11. 21. yuzyilda 18. yuzyil duzeni. Bizim ulkedeki kara carsaflilardan bir farki yok. iki durum arasindaki tek fark trambolin ve damdaki kemanci.

    ReplyDelete